• Uncategorized

    Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας το βίντεο που δείχνει περιπολικό να περνάει με κόκκινο


    Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας μπαίνει το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο σύμφωνα με το οποίο δύο αστυνομικοί φέρονται να παραβιάζουν κόκκινους σηματοδότες με περιπολικό, έχοντας ανοιχτή τη σειρήνα και δύο γυναίκες στο πίσω κάθισμα.

    Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθεί αρχικά αν πράγματι το όχημα το οποίο φαίνεται στο οπτικοακουστικό υλικό είναι περιπολικό.

    Εφόσον επιβεβαιωθεί πως πρόκειται για όχημα της ΕΛΑΣ τότε ο αρμόδιος εισαγγελέας θα ελέγξει το ενδεχόμενο τέλεσης των πράξεων της παράβασης καθήκοντος και της επικίνδυνης οδήγησης.

    Υπερβολική ταχύτητα με αναμμένη σειρήνα

    Όπως φαίνεται στο βίντεο το «περιπολικό» φαίνεται να κινείται με αναμμένους φάρους και σειρήνες. Λίγο πριν περάσει ένα κόκκινο φανάρι, ακούγονται γυναικείες φωνές από τα πίσω καθίσματα από το σημείο όπου έχουν καταγραφεί όλες οι εικόνες του βίντεο.

    Οι φωνές μιμούνται τη σειρήνα του περιπολικού που ηχεί εκείνη την ώρα και ξεσπούν σε γέλια όταν το όχημα αναπτύσσει ταχύτητα για να περάσει το κόκκινο φανάρι.

    Διαβάστε επίσης

    Σάλος στο TikTok με βίντεο «πάρτι» μέσα σε περιπολικό – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ



    ΣΧΟΛΙΑ