• LIFE&STYLE

    Sold out η τεχνητή όαση στην έρημο του Dubai

    • NewsRoom


    Όπως φαίνεται το επιχειρηματικό δαιμόνιο που αναπτύσσεται με ραγδαία εξέλιξη στην έρημο του Dubai δεν έχει σταματημό. Η νέα πρόταση που “έπεσε” στο τραπέζι, για την ανέγερση οικονομικών κατοικιών στο Dubailand, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Με την ανακοίνωση της κατασκευαστικής για το νέο πρόγραμμα ανέγερσης, οι πωλήσεις αυτών εξαντλήθηκαν αμέσως. Σύμφωνα με στοιχεία της Dubai Properties Group (DPG) το μεγαλόπνοο σχέδιο είχε μεγάλη απήχηση από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της, καθώς λόγω της μεγάλης ζήτησης από τους επίδοξους αγοραστές των νέων κατοικιών, πελάτες και επενδυτές “έτρεξαν” να προλάβουν περιμένοντας στην ουρά από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

     

    Αυτή η θετική αντιμετώπιση του αγοραστικού κοινού και η άμεση ανταπόκριση του στον επενδυτικό κόσμο, είναι σύμφωνα με το DPG απόδειξη μιας υγιής και επιτυχημένης αγοράς ειδικότερα στον χώρο των ακινήτων. Η κατασκευή των κατοικιών αυτών συνεχίζει, θα χωριστεί σε πέντε φάσεις από τις οποίες η πρώτη με το όνομα “Selena” θα έχει ολοκληρωθεί τους τελευταίους μήνες του 2019.

     

     

    Το μεγαλόπνοο σχέδιο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Dubailand στο Emirates Road, κοντά στις κοινότητες  Layan και Αl Waha. Το Dubailand αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κατασκευαστικά εγχειρήματα στα Αραβικά Εμιράτα, το οποίο θα έχει την διπλάσια έκταση από εκείνη της Disney World.  Η ολοκλήρωση της κατασκευής όλου του συγκροτήματος φημολογείται ότι θα ολοκληρωθεί το 2020. Εκτός από τις εγκαταστάσεις των οικιών η έκταση θα περιλαμβάνει εκτός των άλλων χώρους για την ανάπτυξη του λιανεμπορίου, πισίνες, υπερπολυτελής χώρους παιχνιδιού, κλινική ακόμη και γυμναστήριο.

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ