• Uncategorized

    Nomads- ANT1: Η μονομαχία, η αποχώρηση και…ένας παίκτης στη θέση του παρουσιαστή!

    • NewsRoom
    nomads


    Το Nomads του ΑΝΤ1 μας επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις σε κάθε επεισόδιο, κορυφώνοντας την αγωνία των τηλεθεατών και ανεβάζοντας την αδρεναλίνη τους στα ύψη.

    Τι θα δούμε απόψε;

    nomads

    Στο αποψινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, που θα καθορίσουν το δεύτερο μονομάχο.

    Θυμίζουμε ότι ο παίκτης που έχει λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι ο δεύτερος μονομάχος που θα αγωνιστεί απέναντι στον Μάνο Πίντζη.

    nomads

    Στη συνέχεια θα δούμε τη μονομαχία των δύο υποψηφίων, την αποχώρηση, καθώς και την ανακοίνωση των νέων αρχηγών που θα προταθούν από τον παίκτη που αποχωρεί.

    Extra Info: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνει για λίγο τη θέση του στον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος και αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή, κάνοντας ερωτήσεις στους συμπαίκτες του…

    nomads

    Από τη σημερινή μονομαχία, νικητής θα είναι αυτός που θα κερδίσει και στις 2 δοκιμασίες, ώστε να πάρει τις 2 νίκες.

    Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα έχουμε και τρίτη δοκιμασία για να αναδειχθεί ο νικητής. Ο παίχτης που θα χάσει, θα αποχωρήσει από το NOMADS, επιλέγοντας τους αρχηγούς της επόμενης εβδομάδας.

    nomads

    Εντυπωσιακό αναμένεται και το αποψινό επεισόδιο, με ανατροπές, εκπλήξεις και ενδιαφέροντα στοιχεία. Μην το χάσετε, στις 21.00!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nomads: Οι πρώτες δηλώσεις της Νατάσας Καλογρίδη – Γιατί συγκινήθηκε με τον Μαυρίδη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Πώς ήταν ο Mάνος Πίντζης πριν από 19 χρόνια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το NOMADS στην πιο ανταγωνιστική του φάση!



    ΣΧΟΛΙΑ