• Uncategorized

    Mεϊμαράκης: Ο τόπος έχει ανάγκη τη ΝΔ

    • NewsRoom

    Βαγγέλης Μεϊμαράκης


    Επίσκεψη στο Αίγιο πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο πλαίσιο των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναρωτήθηκε: «Δεν βρίσκω το λόγο γιατί οι γειτονικές χώρες να έχουν χαμηλότερο συντελεστή ΦΠΑ από εμάς»  «Πώς περιμένουμε να γίνουν επενδύσεις στη χώρα μας, όταν τις “μπλοκάρουμε” μόνοι μας; Πώς θα μειωθεί η ανεργία; Κι αν δεν γίνουν επενδύσεις, πού θα βρεθούν τα χρήματα για να “ζεσταθεί” η αγορά;» αναρωτήθηκε.

    «Ο τόπος έχει ανάγκη τη Νέα Δημοκρατία, η οποία δεν πρόκειται να αφήσει τον Αλέξη Τσίπρα να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά τη διάρκεια της σημερινής του επίσκεψης στο Αίγιο, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ, ως “δήθεν αριστερή”, με “δήθεν κοινωνικές ευαισθησίες”.

    Ο κύριος Μεϊμαράκης τόνισε επίσης ότι «είναι επιτακτική ανάγκη το κόμμα να οδηγηθεί σε συνέδριο αμέσως μετά τις εκλογές, καθώς και να δραστηριοποιηθούν και πάλι οι τοπικές επιτροπές». Στη συνέχεια έκανε έκκληση σε όλους τους νεοδημοκράτες να ψηφίσουν, τονίζοντας παράλληλα, πως «όποιος και να εκλεγεί είναι φίλος, νεοδημοκράτης και θα είμαστε μαζί, γιατί την Ν.Δ», όπως επανέλαβε, «την έχει ανάγκη ο τόπος».

    Ακόμη ανέφερε πως δεν τίθεται ιδεολογικό ζήτημα, διότι όπως σημείωσε, «η ΝΔ είναι κόμμα ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού, με κοινωνικό πρόσωπο».

    Τέλος απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους είπε χαρακτηριστικά: ” Δεν τα κάναμε όλα στραβά, προσφέραμε πολλά στον τόπο και οι παλιότεροι το γνωρίζετε», προσθέτοντας πως, «εμείς από τις ρίζες μας ξεκινάμε και πάλι».



    ΣΧΟΛΙΑ