• LIFE&STYLE

    Οι παρουσίες που “καθήλωσαν” από την απονομή των Grammys.

    • NewsRoom


    Αποκαλυπτικές εμφανίσεις, εκκεντρικά σχέδια και μικροσκοπικά υφάσματα συνέθεσαν τις χθεσινές ενδυματολογικές επιλογές των διάσημων κυριών της showbiz στην 58η απονομή βραβείων Grammys. Όλοι οι σχεδιαστές έβαλαν για ακόμη μια φορά τα δυνατά τους θέλοντας να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτικούς με τις διάσημες δημιουργίες τους.

    Οι εμφανίσεις που μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση ήταν αυτή της Taylor Swift, η οποία εντυπωσίασε με δημιουργία του οίκου Versace σε pop διάθεση φορώντας κόκκινο τοπ και μια άκρως εντυπωσιακή ψηλόμεση φούστα που ανέδειξε το νεανικό και φρέσκο στυλ της.

    Taylor Swift
    Taylor Swift

    Ακόμη μια ιδιαίτερη εμφάνιση που φυσικά αναμέναμε ήταν αυτή της  Lady Gaga, η οποία αποφάσισε αυτή την φορά να προκαλέσει με την κόμη της, καθώς  εμφανίστηκε με έντονα πορτοκαλί μαλλιά και μπλε στολή που θύμιζε αστροναύτη. Η εμφάνιση της ήταν εμφανώς επηρεασμένη από την ερμηνεία της στην μεγάλη σκηνή, που ήταν αφιερωμένη στις μεγάλες επιτυχίες του ανεπανάληπτου David Bowie.

    Lady Gaga
    Lady Gaga

    Όπως είναι φυσικό οι sexy εμφανίσεις των stars ήταν ακόμη μια φορά πολλές και αναμενόμενες, ωστόσο την παράσταση έκλεψε η ιδιαίτερα αποκαλυπτική εμφάνιση της Ciara φορώντας Alexander Vauthier αναδεικνύοντας με υπέροχο τρόπο το αψεγάδιαστο κορμί της, κερδίζοντας έτσι όλα τα βλέμματα.

     

    Ciara
    Ciara



    ΣΧΟΛΙΑ