ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλείνει προσωρινά στις 12 Μαΐου 2023 και ώρα 18.00 η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 – Επίδομα Παιδιού, όπως άλλωστε συμβαίνει πριν από κάθε νέα πληρωμή, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής της 2ης δόσης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, η καταβολή της 2ης δόσης θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου, τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα.
Υπενθυμίζεται προς τους ενδιαφερομένους ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον σύνδεσμο εδώ προκειμένου να διαβάσουν τις Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις για το Επίδομα Παιδιού.
Επιπλέον πληροφορίες για τη συμπλήρωση της αίτησής σας, μπορείτε να αναζητήσετε εδώ
Διαβάστε επίσης:
Υπ. Εργασίας: Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και OPEKA την ερχόμενη εβδομάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρεκόρ κερδοφορίας και μερισμάτων για τις εισηγμένες εταιρείες
- ΕΥΔΑΠ: Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 2,5 δισ. ευρώ για τον μετασχηματισμό του υδροδοτικού μοντέλου της Αττικής
- Κώστας Παπαγιάννης (Novartis): Το 97% των δεδομένων υγείας παραμένει αναξιοποίητο – Το νέο στοίχημα της εταιρείας
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Η Ελλάδα δεν θα απολέσει ούτε ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης – Τέλος Μαΐου ξεκινά το νέο «Ανακαινίζω»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.