• LIFE&STYLE

    «Έφυγε» μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο γνωστή blogger

    • NewsRoom


    Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η μόλις 19 χρονών, διάσημη blogger Charlotte Eades

    Την είδηση μετέφερε η μητέρα της μέσα από την προσωπική σελίδα της Charlotte με ένα βίντεο που είχε σαν τίτλο «Σας ευχαριστώ όλους 1997 – 2016».

    «Είναι λυπηρό που αυτό θα είναι το τελευταίο μήνυμα της Charlotte» είπε η ίδια.

    Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Chalrotte διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου του εγκεφάλου σε ηλικία 16 ετών, την ίδια ημέρα που οι συμμαθητές της ετοιμάζονταν για τον χορό του σχολείου.

    Κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, υπέμεινε επώδυνες επεμβάσεις και χημειοθεραπείες που την είχαν αφήσει μερικώς κουφή και τυφλή.

    Η Charlotte είχε δικό της blog μέσα από το οποίο βοηθούσε νέους που πάσχουν από καρκίνο ενώ παράλληλα είχε γίνει το πρόσωπο της φιλανθρωπικής καμπάνιας της CLIC Sargent.

    Σε ένα συγκλονιστικό βίντεο η 18χρονη τότε Charlotte, ήθελε να αφυπνίσει τον κόσμο και να τον κάνει να σκεφτεί σοβαρά – ήθελε να μας ωθήσει στο να στηρίξουμε τον αγώνα κατά του καρκίνου.

    Στο τελευταίο μήνα της ζωής της, η γενναία κοπέλα, δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, να περπατήσει, να κάνει μπάνιο ή να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα χωρίς βοήθεια, δήλωσε σπαρακτικά η μητέρας της.

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ