• Τράπεζες

    Τράπεζα Πειραιώς: Διαδικτυακή εκδήλωση για τη στήριξη των επιχειρήσεων του αύριο

    • NewsRoom
    Χρήστος Μεγάλου (Τράπεζα Πειραιώς)

    Χρήστος Μεγάλου (Τράπεζα Πειραιώς)


    Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα  «Στηρίζουμε σήμερα τις επιχειρήσεις του αύριο. Νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ – Ψηφιακός Μετασχηματισμός & Πράσινη Μετάβαση», διοργανώνει η Τράπεζα Πειραιώς την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 11:00.

    Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 201- 2027 με σκοπό την ενημέρωση των επιχειρήσεων.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

    • Προτεραιότητες του νέου ΕΣΠΑ, πόροι για τη μεταστροφή σε μία ψηφιακή, καινοτόμα και πράσινη επιχειρηματικότητα
    • Ψηφιακός μετασχηματισμός, πράσινη μετάβαση, στόχευση των δράσεων, ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις και προϋποθέσεις συμμετοχής
    • Το όφελος στην καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων από την αυτοματοποίηση των λειτουργιών τους και την εξοικονόμηση ενέργειας.
    • Προτάσεις και αποτελέσματα

    Οι πόροι του ΕΣΠΑ αποτελούν διαχρονικά την κύρια πηγή κεφαλαίων για τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Με πόρους που προσεγγίζουν τα €26 δισ. για την περίοδο 2021-2027, το ΕΣΠΑ είναι μοναδική ευκαιρία για να επιταχύνουν την προσαρμογή τους στο νέο, σύγχρονο, ψηφιακό και πράσινο μοντέλο λειτουργίας και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο διεθνοποιημένο περιβάλλον που λειτουργούν.

    Η Τράπεζα Πειραιώς, η κατεξοχήν Τράπεζα της ελληνικής επιχειρηματικότητας, έχει στο επίκεντρο της στρατηγικής της να ενισχύσει την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων στηρίζοντας την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και είναι έτοιμη να συνδράμει στις επιχειρήσεις – πελάτες της να μεγαλώσουν, να εκσυγχρονιστούν και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη νέα εποχή.

    Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, αλλά και τους τρόπους εγγραφής, αναζητήστε εδώ.

    Διαβάστε επίσης:

    EKT: Δεν προβλέπεται έκτακτη συνεδρίαση για την Silicon Valley Bank



    ΣΧΟΛΙΑ