ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Piraeus Startup Accelerator, το νέο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τον Κόμβο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας Point of Synergy συνεχίζεται με τη διοργάνωση ενός Ideathon στην Πάτρα.
Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο My Way Hotel and Events στις 3 και 4 Μαΐου.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι συμμετέχοντες θα συνεργαστούν σε ομάδες, καλούμενες να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, εστιάζοντας στη λύση πραγματικών προβλημάτων με καινοτόμες προσεγγίσεις.
Οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με έμπειρους μέντορες, οι οποίοι θα προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές και καθοδήγηση, ενισχύοντας τη διαδικασία ανάπτυξης των ιδεών τους.
Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν workshops που θα τους προσφέρουν χρήσιμα εργαλεία και γνώσεις για την παρουσίαση των ιδεών τους, την ανάπτυξη του MVP (Minimum Viable Product), τη διαδικασία εντοπισμού και ανάλυσης ενός προβλήματος και τη βελτίωση της στρατηγικής τους για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων.
Παράλληλα, θα έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες και επιχειρηματίες του χώρου, διευρύνοντας το δίκτυο τους.

Στο τέλος του Ideathon, οι καλύτερες ομάδες θα βραβευτούν με τα εξής χρηματικά έπαθλα:
1η θέση: 800€
2η θέση: 500€
3η θέση: 200€
Το Ideathon απευθύνεται σε φοιτητές, ερευνητές, μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και σε όσους ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.Μην χάσετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ιδέες σας και να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας στον τομέα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας!
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και προϋποθέτει προεγγραφή.
Για εγγραφές και πληροφορίες εδώ
Διαβάστε επίσης:
ΤτΕ: Αυξημένες κατά 2,4 δισ. οι καταθέσεις τον Μάρτιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- THEON: Στο τραπέζι η εξαγορά της γαλλικής HGH με αποτίμηση στα 300 εκατ. ευρώ
- CME Group: Για πρώτη φορά αποκτά γυναίκα CEO καθώς αποχωρεί ο «θρυλικός» Τέρι Ντάφι
- ΗΠΑ: Εγκρίθηκε από Επιτροπή της Γερουσίας το νομοσχέδιο για την Πύλη της Ανατ. Μεσογείου
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακός δικαστής έθεσε στο αρχείο την υπόθεση κατά της τουρκικής τράπεζας Halkbank
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.