• Τράπεζες

    TBI bank: Ευέλικτα προγράμματα online πληρωμών για επιχειρήσεις και καταναλωτές

    • NewsRoom
    Ο Κώστας Τοβίλ, Market Leader, tbi bank Ελλάδος

    Ο Κώστας Τοβίλ, Market Leader, tbi bank Ελλάδος


    Τις δυνάμεις τις ενώνει η tbi bank με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Ε.Σ.Η.Ε. (Greek e-commerce Association – GR.EC.A.) με σκοπό να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου e-commerce στην χώρα μας.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ως μέλος του GR.EC.A. πλέον, η tbi bank φέρνει καινοτόμες λύσεις για την υποστήριξη και την αναβάθμιση των ελληνικών e-shops, με στόχο να επαναπροσδιορίσει τις επιλογές πληρωμής τόσο για τους εμπόρους όσο και για τους καταναλωτές.

    Επιπλέον, με την μακρά εμπειρία της στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, διευκολύνει την επέκταση μικρομεσαίων και μεγάλων ηλεκτρονικών καταστημάτων στις αγορές της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας, ανοίγοντας τις πόρτες σε ένα δυνητικό καταναλωτικό κοινό 27 εκατομμυρίων ατόμων.

    Συγκεκριμένα μέσω του GR.EC.A., η tbi bank θα ενισχύσει τα ηλεκτρονικά καταστήματα παρέχοντας πρόσβαση σε ευέλικτα προγράμματα πληρωμών που επιτρέπουν στους πελάτες να ολοκληρώνουν τις αγορές τους άμεσα και με δόσεις.

    Αυτή η δυνατότητα ενδυναμώνει την αγοραστική δύναμη των πελατών, οδηγώντας σε μεγαλύτερου ύψους συναλλαγές και σε αύξηση πωλήσεων των e-shops.

    Ο Κώστας Τοβίλ, Market Leader, tbi bank Ελλάδος δήλωσε: “Κύριος στόχος μας είναι να προσφέρουμε στις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές τις επιλογές πληρωμών που επιθυμούν.

    Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες της tbi bank, τα μέλη του GR.EC.A. μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών τους και να αυξήσουν το επίπεδο ικανοποίησής τους.

    Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να συμβουλευτούν την tbi για την είσοδό τους σε νέες αγορές, ώστε να προσεγγίσουν ένα μεγαλύτερο αριθμητικά κοινό και να απελευθερώσουν το αναπτυξιακό δυναμικό τους”.

    Διαβάστε επίσης: 

    Στα 2,4 δισ. οι απλήρωτοι φόροι στο πρώτο πεντάμηνο – Πάνω από 4,4 εκατ. πολίτες χρωστούν στην εφορία

    Attica Bank: Θολώνουν τα νερά οι Ellington Management Group και Ellington Solutions – Χορός ανακοινώσεων χωρίς να δίνουν απαντήσεις

    Τράπεζα Κύπρου: Εξέδωσε Senior ομόλογο στο 7,375% το κουπόνι



    ΣΧΟΛΙΑ