• Τράπεζες

    Συνάντηση του CEO του Ομίλου Alpha Bank κ. Βασίλη Ψάλτη με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη

    Βασίλης Ψάλτης, CEO της Alpha Bank

    Βασίλης Ψάλτης, CEO της Alpha Bank


    Συνάντηση μίας ώρας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη είχε ο CEO κ. Βασίλης Ψάλτης και ο Γενικός Διευθυντής Wholesale Banking της Alpha Bank, στο περιθώριο του κύκλου επαφών που πραγματοποιεί η Διοίκηση της Τράπεζας με τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα αναπτυξιακά πλάνα της Περιφέρειας για τη βελτίωση των υποδομών, την προσέλκυση νέων επενδύσεων και την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στην Κρήτη, αλλά και η ετοιμότητα της Alpha Bank να στηρίξει, μέσα από την αξιοποίηση και των διαθέσιμων κοινοτικών πόρων, επιχειρηματικά σχέδια που θα υπηρετούν την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την πράσινη μετάβαση.

    Οι δύο άνδρες συζήτησαν, επίσης, τη συνέχιση των δράσεων της Alpha Bank στους κοινωνικά κρίσιμους τομείς της Εκπαίδευσης και της Υγείας.

    Μέσω του Προγράμματος «Μαζί, με Στόχο την Παιδεία», η Τράπεζα εξόπλισε με συστήματα σύγχρονης διαδραστικής διδασκαλίας και αθλητικό εξοπλισμό 6 συνολικά σχολεία του νομού Ηρακλείου, ενώ, από το πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την Υγεία» έχει στηριχθεί η προσπάθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείου Ηρακλείου, το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο ‘Αγιος Γεώργιος».

    Διαβάστε επίσης:

    Χρήστος Μεγάλου (Τράπεζα Πειραιώς): Αισιόδοξος για τον στόχο των 1,2 δισ. ευρώ σε καθαρή πιστωτική επέκταση

    Στη δημοσιότητα η Έκθεση Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας της ΤτΕ – Πώς επιδρά το Ουκρανικό στις ελληνικές τράπεζες

    Eurobank: Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα για 7η χρονιά



    ΣΧΟΛΙΑ