ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στόχος της Εθνικής Τράπεζας είναι να προχωρήσει η τιτλοποίηση -ύψους 6 δισ. ευρώ τουλάχιστον- και να είναι έτοιμη μέχρι το τέλος του α’ εξαμήνου του 2020, όπως δήλωσε πριν από λίγο, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο CEO της ΕΤΕ, Παύλος Μυλωνάς.
Αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες τιτλοποίησης, στο τέλος του τρέχοντος έτους η Τράπεζα θα έχει απόθεμα μη εξυπηρετούμενων δανείων της τάξης των 5 δισ. ευρώ.
Σε ό,τι αφορά το ΛΕΠΕΤΕ και τις επικουρικές συντάξεις, ο κ. Μυλωνάς ανέφερε ότι προσδοκία της ΕΤΕ είναι να ρυθμιστεί το θέμα από την κυβέρνηση με τροπολογία μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου και πριν από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων χρήσης 2019.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ολοκληρώνεται το μεγαλύτερο έργο οδικής ασφάλειας των 45 εκατ. ευρώ στην Πελοπόννησο (φωτογραφίες)
- ΗΠΑ: Σε υψηλό έτους η αισιοδοξία για τις μικρές επιχειρήσεις καθώς μειώνεται η ανησυχία για τον πληθωρισμό
- Ο Όμιλος CSG και η Dezamet υπέγραψαν συμφωνία αξίας άνω των 100 εκατ. ευρώ για εξαρτήματα πυρομαχικών 155 mm
- Ford: Επιστροφή στο Le Mans
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.