ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο κ. Κωνσταντίνος Χριστοδούλου αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Executive Officer (CEO) στην Πειραιώς Factoring ΑΕ
Ο Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς ανακοινώνει ότι ο κ. Κωνσταντίνος Χριστοδούλου αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Executive Officer (CEO) στην Πειραιώς Factoring ΑΕ., από την 31η Δεκεμβρίου 2020. Ο κ. Χριστοδούλου, ο οποίος εντάχθηκε στον Όμιλο Πειραιώς τον Δεκέμβριο του 2012, διαθέτει εμπειρία 27 ετών στον Χρηματοπιστωτικό Τομέα και σε πολυεθνικές εταιρείες.
Από τον Απρίλιο του 2020 εκτελούσε καθήκοντα Senior Director Retail Sales, ενώ προηγουμένως διετέλεσε Senior Director Small Business Segment. Ο κ. Χριστοδούλου είναι Απόφοιτος Χημικός Μηχανικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και διαθέτει Master in Business Administration από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Διαβάστε ακόμη:
ΑΑΔΕ: Πότε ξεκινά η υποχρεωτική ψηφιακή διαβίβαση παραστατικών των επιχειρήσεων στο myDATA
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αστυνομία για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «modus operandi» των συλληφθέντων – Τι κατασχέθηκε
- Tomago: Κυβερνητική παρέμβαση για να «σωθεί» η μεγαλύτερη μονάδα αλουμινίου της Αυστραλίας
- Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα καταστήματα – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά
- Αλκοόλ και άλλες μορφές συνυπαιτιότητας: Πότε ο συνοδηγός χάνει την αποζημίωση, όπως η Αρναούτη στην υπόθεση Παντελίδη