ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι θυελλώδεις άνεμοι ξήλωσαν στέγη από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού. Ευτυχώς την ώρα του περιστατικού τα παιδιά βρίσκονταν μέσα στις αίθουσες και δεν τραυματίστηκε κανείς.
Θα ακολουθήσει έρευνα για τις συνθήκες που προκάλεσαν την πτώση του στεγάστρου, το οποίο προσγειώθηκε στο γήπεδο του σχολείου.
Η ΕΜΥ προβλέπει για σήμερα ισχυρούς ανέμους έντασης ως και 9 Μποφόρ. Τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν σε Τήνο, Άνδρο και Μύκονο λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που ανακοίνωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ο κύριος λόγος της αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων είναι για την προστασία των μαθητών, των γονέων τους και των εκπαιδευτικών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καιρός: Για Μεσογειακό κυκλώνα στην Ελλάδα προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΕΗ: Πιο κοντά στην επενδυτική βαθμίδα, αναβάθμιση σε «ΒΒ» από την S&P, με σταθερό outlook
- Θεολόγος Παναγιωτάκης (Fast Ferries): Να αποτραπεί η υπερσυγκέντρωση της ακτοπλοΐας για όφελος των νησιών
- Μητσοτάκης: Άμεσα στις αντλίες η μείωση του πετρελαίου, προτεραιότητα η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
- Take-Two Interactive: Ανοίγουν οι προπαραγγελίες για το GTA VI στις 25 Ιουνίου – Άλμα για τη μετοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.