ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το όριο του 5% στη Eurobank Ergasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών έφτασε η Ηelikon.
Έτσι η εταιρεία ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 14 του ν. 3556/2007 και με βάση τη σχετική γνωστοποίηση που έλαβε από την εταιρεία «Helikon Investments Limited» (εφεξής «Helikon»), πως το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου επί των κοινών μετοχών της Eurobank που κατείχε έμμεσα η Helikon έφτασε, στις 22.06.2021, το όριο του 5% επί του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου της, περιλαμβανομένων των δικαιωμάτων ψήφου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (εφεξής «ΤΧΣ»), ποσοστό που αντιστοιχεί σε 185.618.872 δικαιώματα ψήφου επί μετοχών της Eurobank.

Διαβάστε επίσης:
Φωκίων Καραβίας (Eurobank): Μεγάλη ευκαιρία για τον ελληνικό τουρισμό το Ταμείο Ανάκαμψης
Eurobank: Πάνω από το 5% το ποσοστό της Helikon επί των δικαιωμάτων ψήφου
Σε 1.500 πωλήσεις ακινήτων από το 2019 προχώρησε η Eurobank – MononewsTV
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.