• Τράπεζες

    H Optima bank φέρνει το Apple Pay στους πελάτες της

    Optima bank

    Optima bank


    Ένας ασφαλέστερος και πιο αξιόπιστος τρόπος πληρωμής με το iPhone και το Apple Watch.

    Από σήμερα η Optima bank προσφέρει στους πελάτες της το Apple Pay, έναν ασφαλέστερο και πιο αξιόπιστο τρόπο πληρωμής.

    Οι πελάτες πλέον μπορούν να πραγματοποιούν ανέπαφες συναλλαγές, χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό τους, χωρίς τη χρήση της κάρτας στη φυσική της μορφή ή την πληκτρολόγηση του PIN στο τερματικό αποδοχής καρτών (POS) με τη δύναμη της ασφάλειας του iPhone σε κάθε συναλλαγή.

    Οι πελάτες απλώς κρατούν το iPhone ή το Apple Watch τους κοντά σε ένα τερματικό πληρωμής για να πραγματοποιήσουν μια ανέπαφη πληρωμή.

    Κάθε αγορά Apple Pay είναι ασφαλής επειδή έχει επαληθευτεί με Face ID, Touch ID ή τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής. Το Apple Pay γίνεται δεκτό σε super market, φαρμακεία, ταξί, εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα λιανικής, και πολλά ακόμα σημεία, διευκολύνοντας τους πελάτες στις καθημερινές συναλλαγές τους.

    Οι πελάτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Apple Pay σε iPhone, iPad, και στο Mac προκειμένου να κάνουν πιο γρήγορες και άνετες αγορές σε εφαρμογές ή στον ιστότοπο του Safari χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν λογαριασμούς ή να πληκτρολογούν επανειλημμένα πληροφορίες αποστολής και χρέωσης. Το Apple pay διευκολύνει μεταξύ άλλων την πληρωμή για παραδόσεις τροφίμων και ειδών παντοπωλείου, ηλεκτρονικές αγορές, μετακίνηση και στάθμευση. Το Apple Pay μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για πραγματοποίηση πληρωμών σε εφαρμογές στο Apple Watch.

    Η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα βρίσκονται στον πυρήνα του Apple Pay. Όταν οι πελάτες χρησιμοποιούν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Optima bank στο Apple Pay, οι πραγματικοί αριθμοί κάρτας δεν αποθηκεύονται στη συσκευή, ούτε στους διακομιστές της Apple.

    Αντίθετα, ένας μοναδικός αριθμός λογαριασμού συσκευής, κρυπτογραφείται, και αποθηκεύεται με ασφάλεια στο πιστοποιημένο τσιπ (Industry standard) Secure Element, σχεδιασμένο να αποθηκεύει τις πληροφορίες πληρωμής με ασφάλεια στη συσκευή.

    Η εγκατάσταση του Αpple Pay είναι εύκολη. Στο iPhone, ο χρήστης απλώς ανοίγει την εφαρμογή Wallet, πατάει “+”, και ακολουθεί τα βήματα για να προσθέσει τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες της Optima bank.

    Μόλις ο πελάτης προσθέσει μια κάρτα στο iPhone, το Apple Watch, iPad, και Mac, μπορεί άμεσα να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί το Apple Pay στη συσκευή του. Εναλλακτικά οι πελάτες της Optima bank μπορούν εύκολα να εγγράψουν τις κάρτες τους στο Apple Pay, μέσω της εφαρμογής Optima mobile.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Optima bank φέρνει τη νέα εποχή στις μεταφορές κεφαλαίων



    ΣΧΟΛΙΑ