ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την παραίτηση του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους κ. Πέτρου Σαμπατακάκη από το Διοικητικό της Συμβούλιο ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.
Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ευχαριστεί θερμά τον κ. Σαμπατακάκη για τη συνεργασία του και τη σημαντική συνδρομή του στο έργο του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας σε όλο το διάστημα των 8 ετών που διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 200 εκατ. ευρώ για τον «ναό» του Μαραντόνα!
- Πώς στρατολογήθηκε ο κατάσκοπος, η αφαίρεση της ιθαγένειας και ο νόμος Δένδια, το ηθικό και το νόμιμο, ο Τασούλας και τα Αρχαία Ελληνικά
- Θ. Κοτσιαρός (ΠΕΦ): Η Ακαδημία Φαρμάκου φέρνει νέο μοντέλο σύνδεσης, εκπαίδευσης και παραγωγής
- Απόφαση ΑΠ: Δεν γνωμοδότησε για αναδρομικότητα – Μπαράζ νομικών διεκδικήσεων από δανειολήπτες – Επανέρχεται ο φόβος του ηθικού κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.