ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όπως προκύπτει από την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, η Εθνική Τράπεζα δεν πρόκειται να ανακινήσει παλαιές υποθέσεις περί ευθύνης στελεχών.
Στη σχετική απόφαση κατέληξαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αφού αξιολόγησαν και έκριναν όλα τα στοιχεία επί των υποθέσεων αυτών, μετά από αναλυτική ενημέρωση, με τη συνδρομή μάλιστα ελεγκτικής εταιρίας διεθνούς κύρους και συμπληρωματικών γνωματεύσεων ανεξάρτητων νομικών συμβούλων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παύλος Μαρινάκης: Οι βουλευτές των οποίων άρθηκε η ασυλία θα συμμετέχουν κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ
- Μακάριος Λαζαρίδης: «Η σκευωρία που πήγαν να στήσουν εναντίον μου θα πέσει στο κενό»
- Λέσβος: Στοιχεία για εμβολιασμούς και άμεσες αποζημιώσεις ζητά απ’ την Κομισιόν ο Φαραντούρης
- Η ITA Airways γίνεται μέλος της Star Alliance
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.