• Τράπεζες

    ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ: Νέα CEO και Γενική Διευθύντρια η Σταυρούλα Καμπουρίδου

    • NewsRoom
    Σταυρούλα Καμπουρίδου

    Σταυρούλα Καμπουρίδου


    Καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου και Γενικής Διευθύντριας στην εταιρεία ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (ΔΙΑΣ) Α.Ε. αναλαμβάνει από την 1η Ιανουαρίου 2021 η Σταυρούλα Καμπουρίδου.

    Η Σταυρούλα Καμπουρίδου είναι από το 2017 σύμβουλος του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και επικεφαλής του FinTech Innovation Hub της ΤτΕ. Θα εξακολουθήσει να υπηρετεί και μελλοντικά τις συγκεκριμένες θέσεις, αμισθί.

    Παράλληλα, ηγήθηκε των πρωτοβουλιών FinTech της ΤτΕ, όπως τη δημιουργία του Hub τον Μάρτιο του 2019 και το έργο υπό υλοποίηση του Regulatory Sandbox, που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και υλοποιείται σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης. Πριν ενταχθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος ήταν Προϊσταμένη του Τμήματος Προμηθειών Πληροφορικής του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας (ΕΤΕ) από το 2009 έως και το 2016, υπεύθυνη για την προμήθεια υποδομών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στον Όμιλο. Πριν από αυτό ήταν Διευθύντρια Πωλήσεων Εξοπλισμού στην IBM (2005-2009), υπεύθυνη για τους τομείς των Τραπεζών και Τηλεπικοινωνιακών εταιρειών στην Ελλάδα.

    Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών με διάκριση, και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο του Stanford, με πλήρη υποτροφία.



    ΣΧΟΛΙΑ