• Τράπεζες

    Χρήστος Μεγάλου: Το Project Future αποτελεί επένδυση της τράπεζας Πειραιώς στο μέλλον

    Πειραιώς

    Χρήστος Μεγάλου. CEO Τράπεζα Πειραιώς


    «Θέλουμε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επανεκκίνηση της οικονομίας, θέλουμε να έχουμε θετικό αποτύπωμα σε αντιστοιχία με τις αρχές μας που είναι η υπευθυνότητα, η αξιοκρατία και η διαφάνεια» δήλωσε ο CEO της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χρήστος Μεγάλου.

    Με το πρόγραμμα Project Future η τράπεζα δίνει, σε συνεργασία με την Google, το Facebook, και Code.hub και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, την ευκαιρία σε 1200 νέους να εκπαιδευθούν πάνω σε συγκεκριμένες δεξιότητες, με στόχο την εύρεση εργασίας.

    Όπως υπογράμμισε ο κ. Μεγάλου, το 36% των πτυχιούχων σήμερα είναι άνεργοι, οι Έλληνες που έχουν φύγει στο εξωτερικό υπολογίζονται σε 400.000, ενώ για όσους έχουν μείνει στη χώρα διαπιστώνεται μεγάλη αναντιστοιχία προσφοράς και ζήτησης.Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 1 έτος, περιλαμβάνει 2 κύκλους και μέσα από αυτό εκτιμάται ότι 330 νέοι θα προσληφθούν με τουλάχιστον 6μηνες συμβάσεις και αμοιβή κατ’ ελάχιστον ελάχιστο 750 ευρώ, σε επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα αποτελεί επένδυση της Tράπεζας Πειραιώς στο μέλλον σημείωσε ο κ. Μεγάλου, εκφράζοντας την προσδοκία ότι θα συνεχίζεται κάθε χρόνο.

    μεγαλου-πειραιως
    Βασίλειος Βέλκος, Co-Founder Code.Hub, Ηλίας Σούσης, Head of Domestic Market and YouTube at Google Greece, Bulgaria, Cyprus & Malta, Γεώργιος Χαντζηνικολάου, Πρόεδρος Τράπεζας Πειραιώς, Κωνσταντίνος Κίντζιος, Business Development Director ReGeneration, Χρήστος Μεγάλου, Διευθύνων Σύμβουλος Τράπεζας Πειραιώς, Ιωάννης Νικολακόπουλος, Co-Founder Code.Hub

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια funds σορτάρουν άγρια την Πειραιώς-Γιατί η Oceanwood άλλαξε τη στρατηγική της στις ελληνικές τράπεζες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σαφείς αιχμές Γ. Χαντζηνικολάου (Τράπεζα Πειραιώς) : Η Folli-Follie απέδειξε την αποτυχία πολλών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι πραγματικά συμβαίνει με την Τράπεζα Πειραιώς: Οι σκληροί επόπτες του SSM και το κάψιμο του «κεφαλαιακού λίπους»



    ΣΧΟΛΙΑ