ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ενέκρινε την Τετάρτη τον διορισμό του Μπόρις Βούισιτς ως νέου αντιπροέδρου της για οκταετή θητεία που αρχίζει τον Ιούνιο.
Ο Μπόρις Βούισιτς, ο οποίος σήμερα είναι διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κροατίας, επιλέχθηκε τον περασμένο μήνα από τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης, σύμφωνα με το Reuters.
Διαβάστε επίσης
Santander: Στοχεύει σε κέρδη άνω των 20 δισ. ευρώ κατόπιν συμφωνίας με την Webster
Οι ευρωπαϊκές τράπεζες δηλώνουν στην ΕΚΤ ότι είναι έτοιμες να ωφεληθούν από την τεχνητή νοημοσύνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία και Ουκρανία προετοιμάζουν νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων μεγάλης κλίμακας για το επόμενο διάστημα
- Καιρός: Τελευταία ημέρα καύσωνα – Στους 39 βαθμούς ο υδράργυρος και άνεμοι 6 μποφόρ
- Δ. Κόκοτας: Η σιωπηλή δοκιμασία, τα 2,5 χρόνια στη ΜΕΘ και το χρονικό της μοιραίας μάχης
- Το μεγαλύτερο δώρο στην Ακροδεξιά είναι να της εκχωρήσεις την πατρίδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.