• Τράπεζες

    Alpha e-Commerce για επιχειρήσεις: Ηλεκτρονικές συναλλαγές με τους πελάτες σας ακόμη και χωρίς e-shop

    • NewsRoom


    Γρήγορες και ασφαλείς ηλεκτρονικές αγορές, ακόμα και από επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου που δεν διαθέτουν site ή e-shop εξασφαλίζει το Alpha e-Commerce της Alpha Bank, ενισχύοντας την προσπάθεια των επιχειρήσεων να παράσχουν εξυπηρέτηση, αλλά και ασφάλεια στους πελάτες τους.

    Με την ιδιαίτερα απλή και εύχρηστη υπηρεσία Alpha e-Commerce, οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου μπορούν να δέχονται παραγγελίες μέσω τηλεφώνου ή email και να προχωρούν στην ολοκλήρωση αγορών από την πιστωτική κάρτα, το ψηφιακό πορτοφόλι ή τον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

    Μέσω ειδικής φόρμας του Alpha e-Commerce, η επιχείρηση συμπληρώνει τα στοιχεία του πελάτη και το ποσό της συναλλαγής και, στη συνέχεια, του αποστέλλει έναν ασφαλή σύνδεσμο, προκειμένου να ολοκληρώσει την πληρωμή του, πριν επισκεφτεί το κατάστημα για να παραλάβει το προϊόν (click-away).

    Στις επιχειρήσεις που διαθέτουν e-shop, η ολοκλήρωση των αγορών μέσω της υπηρεσίας Alpha e-Commerce πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα, επιλέγοντας μέσα από τους ηλεκτρονικούς τρόπους πληρωμής, ενώ παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα για άτοκες δόσεις, αλλά και επιβράβευση μέσω του προγράμματος Bonus της Αlpha Bank.

    Η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία, που η Alpha Bank έχει διαθέσει στην αγορά ήδη από το 2014, προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε όλες τις συναλλαγές και είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών.

    Παράλληλα, η Alpha Bank παρέχει ολοκληρωμένο «πακέτο» εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξης για τους Πελάτες της υπηρεσίας, όπως τεχνική υποστήριξη για εύκολη διασύνδεση με την υπηρεσία, εξειδικευμένο τηλεφωνικό κέντρο, αναλυτικά εγχειρίδια για τη διαδικασία διασύνδεσης βήμα προς βήμα, καθώς και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από εξειδικευμένα Στελέχη της Τράπεζας.

    Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Alpha Bank .

    Διαβάστε ακόμη:

    Alpha Bank: Κορυφαία επιλογή για την Morgan Stanley

    ABC FACTORS: Στρατηγική συνεργασία με την EBRD για ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων

    Alpha Bank: Τα χαρακτηριστικά της ύφεσης και η σημασία των δημοσιονομικών παρεμβάσεων

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ