ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΛΑΣ: Ξεκίνησε έρευνα για την διαρροή της μήνυσης Κωνσταντοπούλου – Εξετάζονται «πειθαρχικές ή ποινικές ευθύνες των αστυνομικών»
Στα 312.354.000 ευρώ έχουν φτάσει οι εκταμιεύσεις δανείων από τις τράπεζες προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις το πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΠΙΧ ΙΙ, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, αποκάλυψε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε πως στις 20 Μαΐου η πλατφόρμα του ΤΕΠΙΧ ΙΙ θα είναι και πάλι ανοικτή, ενώ τόνισε πως δεν τίθεται ζήτημα προτεραιότητας των επιχειρήσεων που έκαναν πρώτες αίτημα έναντι των επόμενων, καθώς είναι ένας λογαριασμός. Αντίθετα, όπως ανέφερε, πραγματοποιούνται οι διαδικασίες για την ενίσχυση των πόρων του προγράμματος ώστε να αυξηθεί ο προϋπολογισμός του από τα 1,3 δισ. ευρώ στα 2 δισ. ευρώ.
Ο κ. Γεωργδιάδης αναφέρθηκε και στην μείωση των δικαιολογητικών σε πάνω από τα μισά και πως τα κριτήρια, ενώ ξεκαθάρισε πως οι επιχειρήσεις που έχουν κάνει αίτηση στο πρόγραμμα του ΤΕΠΙΧ ΙΙ θα έχουν το κανονικά δικαίωμα να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα για τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων μέσω του Ταμείου Εγγυοδοσίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Metlen: Οι αναλυτές δεν αναθεωρούν το μακροπρόθεσμο στόρι για τη μετοχή
- Μελόνι: «Δεν συμμερίζομαι τις κριτικές του Μερτς στην κουλτούρα του Maga»
- Ρούτε σε Μόναχο: «Εξωφρενικές οι απώλειες της Μόσχας στην Ουκρανία»
- Φάμελλος: Να διαμορφώσουμε την προγραμματική βάση για να υπάρχει μία ενιαία προοδευτική απάντηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.