ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέλος στο θρίλερ για τον 27χρονο αγνοούμενο της κακοκαιρίας στην Εύβοια καθώς το πρωί της Δευτέρας πυροσβέστες τον εντόπισαν σε σημείο μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου και τον απεγκλώβισαν. Ο νεαρός άνδρας αγνοείτο από τα ξημερώματα της 30ής Σεπτεμβρίου.
Ο νεαρός βρέθηκε εξαντλημένος, αλλά όρθιος από πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άνδρας ήταν γαντζωμένος σε ένα δένδρο.
«Είναι σώος ο 27χρονος αγνοούμενος. Είναι όρθιος, δείχνει καλά αν και ταλαιπωρημένος» δήλωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε ότι συνεχίζεται η προσπάθεια για τον εντοπισμό των άλλων δύο αγνοουμένων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κώστας Μπακογιάννης: Έχουμε ρίξει όλες τις δυνάμεις μας στις έρευνες για τους 3 αγνοούμενους στην Εύβοια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις αγνοούμενοι στην Εύβοια από τον κυκλώνα «Ζορμπά» – Πνίγεται το Μαντούδι (pics+video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΕΗ: Επιστρέφουν σε φυσιολογικά επίπεδα τα τιμολόγια τον Μάιο
- Η Ελλάδα στην 10η Διάσκεψη για τους Ωκεανούς – Our Ocean Conference 2025 Μπουσάν, Δημοκρατία της Κορέας
- ΗΠΑ-Πηγές: Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου Μάικ Γουόλτς εγκαταλείπει το πόστο του
- Σερβία: Διαδηλώσεις φοιτητών και εργαζομένων σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας
