ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι βρετανικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα 62.322 νέα κρούσματα της COVID-19 του νέου κορονοϊού και 1.041 θανάτους ασθενών μέσα σε διάστημα 28 ημερών μετά τη διάγνωσή τους με τον ιό, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.
Τα επίσημα στοιχεία χθες, Τρίτη, ανέφεραν 60.916 νέες μολύνσεις από τον κορονοϊό και 830 θανάτους.
Νωρίτερα σήμερα, ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον δήλωσε μπροστά στο κοινοβούλιο ότι τα μέτρα του lockdown στη χώρα θα αρθούν «σιγά-σιγά», με τα σχολεία να είναι εκείνα που θα ανοίξουν πρώτα.
Διαβάστε επίσης:
Η Κομισιόν έδωσε την τελική έγκριση για το εμβόλιο της Moderna
ΕΟΔΥ: 816 νέα κρούσματα κορονοϊού και 48 νεκροί – Πού εντοπίστηκαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράπεζα Πειραιώς: Συμφωνία με την ΕΣΕΕ για την ενίσχυση της ρευστότητας των εμπορικών επιχειρήσεων
- Εθνική Τράπεζα: Παραιτήθηκε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης από το Δ.Σ. του ΕΕΣΥΠ
- Χρηματιστήριο: Deals με το «καλημέρα», focus σε ΟΠΑΠ, Real Cons. – Νέο ράλι σε ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Bitcoin: Σταθεροποιείται πάνω από τα $70.000 μετά το ακραίο «ρόλερ κόστερ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.