ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τελευταία στιγμή αποφάσισε να κάνει τα χριστουγεννιάτικα ψώνια της η Ανγκελα Μέρκελ.
Η γερμανίδα καγκελάριος αγόρασε σύμφωνα με την Bild, σοκολατάκια σε οικογενειακή συσκευασία που κόστισαν 4,99 ευρώ σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την Καγκελαρία. Η Μέρκελ πήγε στο κατάστημα μαζί με τρεις σωματοφύλακες, πήρε το καρότσι της και πλήρωσε στο ταμείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Giannis the Greek freak: Και ποιος να τον σταματήσει – Ρεκόρ καριέρας από τον Γιάνναρο (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολ Καζάριαν: «Σταυρώνει» τον Τσίπρα για τον χριστουγεννιάτικο μποναμά
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα σήμερα;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Μεξικό: Ταχύτερος ο Λεκλέρκ στα ελεύθερα
- Pizza Fan: Πώς θα πληρωθούν οι 2.500 εργαζόμενοι – Το σχέδιο επαναλειτουργίας και οι καταγγελίες για υποδηλωμένη εργασία και «μαύρους» μισθούς
- Αποστολάκη και άρθρο 23: πολλή καταγγελία, λίγη αριθμητική
- ACS: Γιατί δεν έκλεισε το deal με τους Γερμανούς και γιατί ο Φέσσας βγαίνει κερδισμένος



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.