• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ο «Ορέστης» θα σαρώσει τη χώρα με καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις, ανέμους 9 μποφόρ και κρύο

    • NewsRoom
    καιρός


    Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει από σήμερα Δευτέρα ο καιρός, καθώς ο «Ορέστης» αναμένεται να σαρώσει τη χώρα, φέρνοντας καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις, ανέμους εντάσεως 9 μποφόρ και κρύο.

    Σήμερα Δευτέρα, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, με εξαίρεση την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, στα δυτικά κυρίως τμήματα της Κρήτης και πιθανόν κατά περιόδους στις Σποράδες.

    Τα φαινόμενα θα πλήττουν κυρίως το Ιόνιο μέχρι και το μεσημέρι κι έπειτα αναμένεται να επηρεάσουν περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου.

    Ενισχυμένοι βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεων έως 7 μποφόρ θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο θα επικρατήσουν άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις που θα φτάνουν τα 7-8 και πιθανόν τοπικά τα 9 μποφόρ.

    Την Τρίτη 23/10 οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες ενδέχεται να συνοδευτούν τοπικά από χαλαζοπτώσεις στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας από τη Θεσσαλία και νοτιότερα, στις Δυτικές Κυκλάδες και στην Κρήτη.  Έντονα φαινόμενα ενδέχεται επίσης να επηρεάσουν τμήματα του νομού Αττικής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιες οφειλές θα έχουν δυνατότητα ρύθμισης ως 120 δόσεις-Τι προβλέπει το σχέδιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός: Μυστηριώδης ασθένεια προκαλεί παράλυση σε παιδιά και νέους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έφυγαν με «κούρεμα» από τον νόμο Κατσέλη οι πρώτοι 6.500 δανειολήπτες – Έρχονται νέες ρυθμίσεις



    ΣΧΟΛΙΑ