• Top Stories

    Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Η 24χρονη αποκαλύπτει το πρόσωπό της

    • NewsRoom


    Έτοιμη να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια είναι η 24χρονη κοπέλα.

    Η 24χρονη, η οποία έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη, σε πάρτι που διοργανώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της πόλης, αποκαλύπτει το όνομα και το πρόσωπό της για πρώτη φορά. Η Γεωργία Μπίκα νιώθει πλέον έτοιμη να μιλήσει για τον εφιάλτη που έζησε εκείνο το βράδυ στη σουίτα 602.

    Υπενθυμίζεται ότι στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα βιασμού σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν ίχνη ουσιών που μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα και να κάνουν έναν άνθρωπο να χάσει τις αισθήσεις του.

    Παράλληλα, βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ, καθώς η νεαρή κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι στο ξενοδοχείο.

    Έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

    Στο φως της δημοσιότητας έρχονται συνεχώς νέα στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης κοπέλας σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη από άνδρες, που φέρεται να ανήκουν σε κύκλωμα μαστροπείας, μεταξύ των οποίων, εμπλέκονται και πολύ γνωστά πρόσωπα.

    Νωρίτερα, χθες, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Μαργαρίτα Χρα, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης προκειμένου να διερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας.

    Στη δικογραφία της υπόθεσης περιλαμβάνονται και καταθέσεις που αναφέρουν ότι στο πάρτι φέρεται να συμμετείχαν και άλλες κοπέλες, οι οποίες εκδίδονταν. Διευκρινίζεται, πάντως, ότι η 24χρονη, η οποία πήγε στο ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη σουίτα ως καλεσμένη με παρότρυνση ενός γνωστού της, δεν συνεργαζόταν με κανένα κύκλωμα μαστροπείας.

    Οι έρευνες τόσο των δικαστικών όσο και των αστυνομικών Αρχών της Θεσσαλονίκης έχουν στόχο τη διαλεύκανση των όσων συνέβησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο γνωστό ξενοδοχείο, αλλά και την αναζήτηση κυκλώματος μαστροπείας, το οποίο δρα στη συμπρωτεύουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράση του γραφείου δημοσίων σχέσεων, με έδρα την Αθήνα, που φέρεται να είχε ενεργό ρόλο στο κύκλωμα πορνείας και να συνεργαζόταν στενά με παράγοντες της νύχτας και ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, έφτανε από τη Μύκονο μέχρι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

    Από την πλευρά της, η καταγγέλλουσα στην τρίτη κατά σειρά κατάθεσή της φέρεται να αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση, από τα τρία που την παρέσυραν στη σουίτα.

    «Δέχεται απειλές από κύκλωμα»

    Η 24χρονη, η οποία τα τελευταία 24ωρα προσπαθεί να βρει την ψυχική της ισορροπία και να σταθεί στα πόδια της, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, καθώς όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας, η καταγγελία της πυροδότησε και άλλες πολλές που αφορούν ανάλογα περιστατικά με δράστες τους ίδιους κατηγορουμένους, από διαφορετικές βραδιές.

    Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η 24χρονη κοπέλα αισθάνεται φόβο, καθώς δέχεται απειλές από ένα κύκλωμα. Αυτό περιέγραψε, μιλώντας στο MEGA, ο εργοδότης της, Χρήστος Καραθανάσης.

    «Φιλοξενείται αυτήν την στιγμή από κάποια άτομα γιατί αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές και φυλάγεται. Το να προστατέψει τον εαυτό της έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Δεν είναι μόνη της, καθημερινά γίνεται μία συσπείρωση δίπλα της, δεν είναι μόνη της», τόνισε ο κ. Καραθανάσης.

    Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε ότι «Είμαστε 4-5 άτομα, προσπαθούμε να τη βοηθήσουμε, ήταν πολύ γενναία η απόφασή της, ήρθε στο μαγαζί 1η Νοέμβρη, κέρδισε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων, δεν έδωσε δικαίωμα».

    Διαβάστε επίσης:

    Έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας: Το γραφείο δημοσίων σχέσεων, το ψάρεμα ανυποψίαστων γυναικών και ο βιασμός της 24χρονης

    Καθηγητής Μανωλόπουλος: Τι είναι το χάπι βιασμού και πώς δρα



    ΣΧΟΛΙΑ