ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Πειραιά, με πρωταγωνιστές δύο αδέλφια, ηλικίας 21 και 25 ετών, τα οποία υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε τον 25χρονο αδελφό του, ο οποίος υπηρετούσε στην ίδια υπηρεσία. Το όπλο του αστυνομικού φέρεται να εκπυρσοκρότησε καθώς το περιεργαζόταν.
Η τραγωδία φέρεται να συνέβη, μάλιστα, μπροστά στα μάτια των γονιών των δύο αστυνομικών. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο, όπου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σήμερα Κυριακή, ξημερώματα, άφησε την τελευταία του πνοή, υποκύπτοντας στο τραύμα που έφερε στο κεφάλι.
Το συμβάν ερευνάται από την ΕΛΑΣ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι υπέροχες 15, οι φήμες για την ACAG, οι άγριες διαθέσεις σε Metlen και ΔΕΗ, το «φάντασμα» της Προοδευτικής, τι λέει η Αλεξία για την πώληση της Aea, η πίεση της Κίμπερλι και οι νέες κινήσεις Λασκαρίδη, Μαρτίνου, Ιγγλέση
- Lamda Development: Μετρητά 800 εκατ. έχει λαμβάνειν από τις κατοικίες στο Ελληνικό
- Γιατί η αγορά ζητά νέα ρύθμιση χρεών με 120 δόσεις
- Προοδευτική: Ο «επενδυτής-φάντασμα», οι μέτοχοι που πουλάνε «αγρίως» και αλλαγές προ των πυλών στο Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.