ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας μετά την σύγκρουση αυτοκινήτου με αμαξοστοιχία στα Διαβατά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ΙΧ, προσπάθησε να περάσει κάθετα τη γραμμή και εκείνη την ώρα περνούσε το τρένο και το παρέσυρε. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρή μια έγκυος γυναίκα ενώ ένας ακόμη άνδρας απεγκλωβίστηκε φέροντας τραύματα.
Το αυτοκίνητο παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη με συνέπεια να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία, IC 91, που εκτελεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα και επτά άνδρες, οι οποίοι απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις της τη συνοδηγό, η οποία ήταν έγκυος στην 20η εβδομάδα και τον οδηγό του αυτοκινήτου.
Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Στις 14:00 ΙΧ παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χλμ έξω από την Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με την αμαξοστοιχία 91 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη. Τραυματία ο οδηγός του ΙΧ και νεκρή η συνοδηγός.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: «Η βουλή δεν είναι τσίρκο» είπε ο Μερτς μετά την άρνηση να υψωθεί η σημαία των ΛΟΑΤΚΙ στη Bundestag
- Παπασταύρου: Αν η Λιβύη θέλει να προσελκύσει Αμερικανικές πετρελαϊκές δεν μπορεί να παίζει έτσι
- Χατζηδάκης: Η καλύτερη θωράκιση της άμυνας της χώρας είναι η πρόοδος της οικονομίας
- ΑΑΔΕ: Ανάκληση λικέρ λόγω μη αναγραφής του αλλεργιογόνου συστατικού
