• Top Stories

    Τραγική εξέλιξη: Πέθανε το 6χρονο αγόρι που βρέθηκε με το λουρί του σκύλου στο λαιμό

    • NewsRoom


    Δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή το 6χρονο αγόρι που βρέθηκε χθες με λουρί σκύλου στο λαιμό του. Το παιδί βρήκε χθες το βράδυ η μητέρα του, μέσα στο σπίτι, στο Φάληρο, με το λουρί του σκύλου της οικογένειας τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό του.

    Η μητέρα, η οποία ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο, δήλωσε ότι ήταν στην κουζίνα και δεν αντελήφθη τι συνέβη. Όταν πήγε στο δωμάτιο, βρήκε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του.

    Οι νοσηλευτές έκαναν τεχνητή αναπνοή στο αγοράκι και στην συνέχεια το μετέφεραν στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου νοσηλεύτηκε διασωληνωμένο.

    Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση, για να διευκρινισθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

    Σε δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το Νοσοκομείο Παίδων αναφέρεται: «Ο ασθενής Σ. Ι.-Χ. του Ν., ηλικίας 6 ετών νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Γ.Ν. Παίδων Π. & Α. Κυριακού από τις 18/12/2018 και ώρα 16:50.

    » Το παιδί διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ άσφυγμο – απνοϊκό με κόρες σε μυδρίαση και έγινε άμεσα προχωρημένη καρδιοαναπνευστική ανάνηψη.

    » Στα 35 λεπτά ανάνηψης, ανέκτησε καρδιακό ρυθμό και εισήχθη στη ΜΕΘ διασωληνωμένο, σε κρίσιμη – βαρύτατη κλινική εικόνα με αιμοδυναμική αστάθεια υπό φαρμακευτική υποστήριξη και πολυοργανική ανεπάρκεια.

    » Έγινε Αξονική Τομογραφία εγκεφάλου και Αυχενικής Μοίρας Σπονδυλικής Στήλης με ευρήματα υπέρ ανοξικής εγκεφαλοπάθειας. Επίσης διενεργήθηκε υπερηχογράφημα άνω/κάτω κοιλίας με παθολογικά ευρήματα από ήπαρ, σπλήνα, έντερο, νεφρούς, που πιθανώς οφείλονται σε σπλαχνική υποάδρευση.

    » Σήμερα παρουσίασε εκ νέου καρδιακή ανακοπή, έγινε εκ νέου ανάνηψη και παρά τις προσπάθειες, το παιδί απεβίωσε στις 11:55 π.μ στις 19.12.2018». 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κρίσιμες ώρες για το 6χρονο αγοράκι που βρέθηκε με το λουρί του σκύλου τυλιγμένο στον λαιμό του



    ΣΧΟΛΙΑ