ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου στα Τέμπη.
Στην νέα ανάρτησή του το πρωί της Παρασκευής για την ανείπωτη τραγωδία, μετά τον δακρυσμένο Μάρτιο και το διαλυμένο τρένο με το κορίτσι-άγγελο, ο Αρκάς επανήλθε με ένα ερώτημα που όλοι σκέφτονται από την πρώτη στιγμή. «Γιατί;»
Ο καλλιτέχνης ανέβασε μια εικόνα το πρωί της Παρασκευής γράφοντας «καλημέρα» σε μαύρο φόντο και από κάτω μια φωτογραφία μετά την σύγκρουση των τρένων, με τα βαγόνια να σχηματίζουν ένα Γ, στο οποίο ο Αρκάς συμπληρώνει τα υπόλοιπα γράμματα, και ρωτάει «Γιατί;».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Αρκάς: Το συγκλονιστικό σκίτσο για την τραγωδία στα Τέμπη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Cenergy, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΕlvalHalcor, Quest
- Attica Group: Θα παραλάβει τον Απρίλιο το SUPERFAST V για την γραμμή Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα
- Ο Γιώργος Οικονόμου αποχώρησε από την διεκδίκηση της Performance
- Στις 16 Απριλίου η αυτόματη υποβολή των προσυμπληρωμένων φορολογικών δηλώσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.