ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, με ανάρτηση στον λογαριασμό της εξτρεμιστικής, τζιχαντιστικής οργάνωσης στο Telegram.
Την ίδια ώρα, ο Αμερικανός Υπουργός Άμυνας, Λόιντ Όστιν, ανέφερε πως οι ΗΠΑ «δεν θα πτοηθούν» από τις σημερινές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Αφγανιστάν,
Μεταξύ των δεκάδων θυμάτων βρίσκονται και τουλάχιστον 12 Αμερικανοί στρατιώτες, οι οποίοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της διπλής βομβιστικής επίθεσης κοντά στο αεροδρόμιο της Καμπουλ.
«Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στα αγαπημένα πρόσωπα και τους συναδέλφους όλων εκείνων που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν στην Καμπούλ σήμερα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Όστιν.
«Δεν θα αποθαρρυνθούμε από την αποστολή που έχουμε αναλάβει», συμπλήρωσε.
Διαβάστε επίσης
Al Arabiya: Δύο οι νέες ισχυρές εκρήξεις στα προάστια της Καμπούλ
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν καταδικάζουν την επίθεση στο αεροδρόμιο
Βρετανία: Οδηγία προς τις αεροπορικές να αποφεύγουν τον εναέριο χώρο του Αφγανιστάν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Μαζεύονται τα κέρδη σε ΔΕΗ, Μετλέν, φορτσάρουν Alpha, Eurobank, ΕΤΕ, Τιτάν
- Από το ΟΑΚΑ στην … Ιαπωνία: Το Allwyn Fitness Challenge (Ninja Warrior) που απογείωσε το BeWell Festival
- Optima Bank για ελληνικές τράπεζες: Ανεβάζει τις τιμές στόχους, κορυφαία επιλογή η Eurobank
- Νάνσυ Τάση: Νέα διευθύντρια σύνταξης στον ΣΚΑΪ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.