ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βουλή των Κοινοτήτων δεν θα συζητήσει και δεν θα ψηφίσει επί καμίας τροπολογίας κατά την σημερινή της συνεδρίαση για το Brexit, ανακοίνωσε ο πρόεδρός της Τζον Μπέρκοου.
Οι Βρετανοί βουλευτές υπέβαλαν τρεις τροπολογίες, οι οποίες θα μπορούσαν να μεταβάλουν την έκβαση της σημερινής συνεδρίασης. Ωστόσο, αφού καμία από αυτές δεν επελέγη από τον πρόεδρο, η ψηφοφορία για την συμφωνία αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου (χωρίς την πολιτική διακήρυξη για την μελλοντική σχέση Βρετανίας-ΕΕ που κανονικά τη συνοδεύει) θα διεξαχθεί στις 14.30 (ώρα Ελλάδος).
«Σημαντική ψηφοφορία στην Βουλή των Κοινοτήτων· ως υπενθύμιση, η έγκριση της συμφωνίας αποχώρησης στις 29 Μαρτίου θα διασφαλίσει παράταση μέχρι τις 22 Μαΐου», έγραψε στο Twitter πριν από λίγη ώρα ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Brexit Μισέλ Μπαρνιέ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Brexit: Στο έλεος του Θεού η Βρετανία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απορρίφθηκαν και οι 8 προτάσεις για το μέλλον του Brexit!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΕΞ: 10 επιπλέον γραμμές εκτάκτου ανάγκης για παροχή προξενικής αρωγής σε Έλληνες πολίτες στη Μέση Ανατολή – Η λίστα με όλες τις πρεσβείες και προξενεία
- Ιράν: Ύψωσε την «Κόκκινη Σημαία της Εκδίκησης» και απειλεί ΗΠΑ και Ισραήλ για τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ (βίντεο)
- Άρης: Σε αναμονή η ομάδα στο Άμπου Ντάμπι μετά τη διακοπή της EuroLeague από την επίθεση του Ιράν
- Όλγα Κεφαλογιάννη: «Προτεραιότητα το συμφέρον των παιδιών μου»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.