• Top Stories

    Θρίλερ στην αυστραλιανή έρημο: Μυστηριώδεις θάνατοι κάτω από τον καυτό ήλιο

    • NewsRoom


    Τρία άτομα βρέθηκαν νεκρά και ένα ακόμη αγνοείται στην αχανή ενδοχώρα της Αυστραλίας, ενώ το όχημά τους βρέθηκε ακινητοποιημένο στην έρημο. Νεκροί εντοπίστηκαν δύο 19χρονοι και ο τρίχρονος γιος τους. Όλοι τους βρέθηκαν κοντά σε απομακρυσμένο δρόμο, περίπου 1.000 χιλιόμετρα νότια του Ντάργουιν.

    Οι Αρχές εκτιμούν πως δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και ερευνούν μήπως η ζέστη έπαιξε ρόλο στην τραγωδία. Σε εξέλιξη είναι και η έρευνα για το αγνοούμενο 12χρονο αγόρι.

    Η οικογένεια είχε φύγει από την κοινότητα Willowra την Παρασκευή και οι τρεις σοροί εντοπίστηκαν σε απόσταση περίπου 4,5 χιλιομέτρων από το αυτοκίνητο.

    «Μία εκδοχή που εξετάζουμε είναι να απομακρύνθηκαν από το όχημα και να τους κατέβαλε η ζέστη» δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Βόρειας Επικράτειας στο ABC. «Αρχικά νομίζαμε πως επρόκειτο για τροχαίο, τώρα είμαστε σίγουροι πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο».

    Τις Αρχές ειδοποίησε άνδρας, ο οποίος εισήχθη σε κλινική στη Willowra χθες. «Αποτελεί σημαντικό μέρος της έρευνας. Είναι ακόμα σε σύγχυση» τόνισε ο εκπρόσωπος.

    Η Αστυνομία δεν μπορεί να επιβεβαιώσει εάν το αγόρι που αγνοείται συνδέεται ή όχι με την οικογένεια.

    Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία της Αυστραλίας, η θερμοκρασία στην περιοχή ξεπέρασε τους 40 βαθμούς Κελσίου τις τελευταίες ημέρες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μυστηριώδεις θάνατοι του μεγιστάνα της Apotex και της συζύγου του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλυτο μυστήριο το θρίλερ με το ζεύγος της Apotex: Στραγγαλισμός η αιτία θανάτου



    ΣΧΟΛΙΑ