ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για κατοχή υλικού πορνογραφίας με βρέφη κατηγορείται 33χρονος αλλοδαπός, ο οποίος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αστυνομικοί τον σταμάτησαν το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τυπικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτει νόμιμα έγγραφα για τη διαμονή του στη χώρα.
Κατόπιν έρευνας, βρέθηκε στο κινητό του τηλέφωνο πορνογραφικό βίντεο, όπου απεικονίζονται παιδιά κάτω των 2 ετών.
Ο 33χρονος, με καταγωγή από το Κονγκό, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που άσκησε εις βάρος του κακουργηματική δίωξη για την κατοχή αυτού του υλικού. Η δίωξη στρέφεται και κατ’ αγνώστων, μεταξύ άλλων, για παραγωγή και διάθεση υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Διαβάστε επίσης:
Υπόθεση Βασιλικής Θάνου: Εξετάζεται ανάσυρση της μήνυσης Ανδρέα Βγενόπουλου
Καιρός: Νέα επιδείνωση σήμερα με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις
Έκθεση των ειδικών ΟΗΕ για το κλίμα: Χωρίς προηγούμενο δεινά λόγω της υπερθέρμανσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανακάμπτει η ασιατική αγορά μετά τις δηλώσεις Τραμπ για το Ιράν – Προς τα πάνω μέταλλα και Bitcoin
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Η sold out συναυλία στο Σικάγο, η Αλεξάνδρα Νίκα και ο μικρός Βασίλης – mononewsTV
- Αμέτρητες αγορές και Ειδικά Στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων
- «Peaky Blinders» στο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης: Όταν το ποδόσφαιρο συναντά το Netflix
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.