ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επεισόδια με χρήση μολότοφ και πετροπόλεμο σημειώθηκαν στην Θεσσαλονίκη μετά το τέλος της βραδινής πορεία των αντιεξουσιαστών και της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς στο κέντρο της πόλης, με αφορμή την επέτειο από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Οι αντιεξουσιαστές έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Μάλιστα από τις μολότοφ, οι αντιεξουσιαστές προκάλεσαν πυρκαγιά στο εργοτάξιο του μετρό που βρίσκεται στο σημείο, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με χρήση δακρυγόνων.
Νωρίτερα, οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί στην Καμάρα, ενώ στη συνέχεια πέρασαν από την Εγνατία, την Τσιμισκή, ανέβηκαν την Αριστοτέλους και από την Εγνατία κατέληξαν ξανά στην Καμάρα.
Κατά τη διάρκεια της πορείας, αντιεξουσιαστές έκαψαν την ελληνική σημαία ενώ προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα.
Δείτε σχετικά βίντεο από τα επεισόδια από το thestival.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηλεκτρικό ρέυμα: Τι φέρνουν οι αρνητικές τιμές στην αγορά ενέργειας
- Loulis Food: Γιατί επενδύει στην Kenfood
- Τι συμβαίνει στον Σκάι, το deal Ευαγγελάτου – Τατιάνας, λιγότερος Πορτοσάλτε, τι θα κάνει η Μενεγάκη, αλλαγές στα κανάλια
- Γουόρεν Μπάφετ : Τι θα κάνει με τα 334 δισ. δολάρια μετρητά; Άραγε περιμένει την «τέλεια καταιγίδα» για να κινηθεί;
