• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Θάνατος 22χρονης στον Βόλο – Έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

    • NewsRoom
    Τραγωδία στην Σαντορίνη: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας μετά από κατάρρευση ορόφου


    Τέλος στη ζωή της έδωσε μια 22χρονη κοπέλα το μεσημέρι της Τετάρτης στο Βόλο, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της από τον τρίτο όροφο.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή έπεσε στις 17:30 περίπου το απόγευμα, από το μπαλκόνι διαμερίσματος που βρίσκεται στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή της Μεταμόρφωσης (Μεταμορφώσεως – Κωνσταντά) στο Βόλο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε αμέσως στην περιοχή και μετέφερε τη σορό της κοπέλας στο Νοσοκομείο Βόλου, η οποία ήταν ήδη νεκρή όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο.

    Οι μάρτυρες αναφέρουν πως η νεαρή, για άγνωστο λόγο, ανέβηκε στα κάγκελα του μπαλκονιού και έπεσε από τον τρίτο όροφο με το κεφάλι. Μάλιστα την πτώση δεν σταμάτησαν ούτε οι τέντες άλλων διαμερισμάτων, ούτε και δένδρο, με αποτέλεσμα να καταλήξει με το κεφάλι στο οδόστρωμα της οδού Μεταμορφώσεως, εικόνα που ήταν πολύ σκληρή για όσους την αντίκρισαν, ενώ έφερε τραύματα από την πτώση και σε άλλα σημεία του σώματός της.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη νεαρή διέμενε με τη μητέρα της στο διαμέρισμα, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η Αστυνομία που διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

    πηγή: www.magnesianews.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: 20χρονη φοιτήτρια Ιατρικής βρέθηκε απαγχονισμένη

     



    ΣΧΟΛΙΑ