• sports

    Τέλος ο Ζιντάν από τη Ρεάλ Μαδρίτης

    Ζινεντίν Ζιντάν


    «Σεισμός» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθώς εντελώς ξαφνικά και λίγες μέρες μετά το three-peat στο Champions League ο Ζινεντίν Ζιντάν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

    «Έλαβα την απόφαση να μην είμαι προπονητής της Ρεάλ τη νέα σεζόν» είπε στην αρχική του τοποθέτηση και συμπλήρωσε: «Τώρα είναι η σωστή στιγμή για όλους… Μπορεί να φαίνεται περίεργη απόφαση, αλλά έπρεπε να γίνει για το καλύτερο για όλους. Για το κλαμπ, τους παίκτες και εμένα. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να νικά και χρειάζεται μία αλλαγή μετά από τρία χρόνια. Μία νέα… φωνή, μία νέα μέθοδο δουλειάς. Αγαπώ τη Ρεάλ και είμαι ευγνώμων προς όλους».

    Χθες, ο Γάλλος προπονητής είχε συνάντηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, όπου οι δύο άνδρες συζήτησαν τα πάντα, με τον «Ζιζού» να του μεταφέρει την πρόθεσή του να παραιτηθεί…

    Ο Ζιντάν ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία των Μαδριλένων τον Γενάρη του 2016, πριν από 878 μέρες, και κατάφερε μέχρι σήμερα να πανηγυρίσει 3 Champions League, 1 πρωτάθλημα, 1 ισπανικό Σούπερ Καπ, 2 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.



    ΣΧΟΛΙΑ