• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Τέλος εποχής για το Mega μετά από 29 χρόνια – Η στιγμή που έπεσε «μαύρο» στο κανάλι (video)

    • NewsRoom
    μεγκα


    «Μαύρο» έπεσε στις 02:08 τα ξημερώματα της Κυριακής στο Mega. Το μεγάλο κανάλι της ιδιωτικής τηλεόρασης έπαψε να εκπέμπει, την ώρα που προβαλλόταν το πολύ γνωστό και αγαπημένο σήριαλ «Απαράδεκτοι».

    Ο σταθμός ιδρύθηκε στις 20 Νοεμβρίου του 1989 και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα καθιερώθηκε στη συνείδηση του κόσμου ως το “μεγάλο κανάλι”. Ξένα και ελληνικά σήριαλ, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων και τηλεπαιχνίδια είχαν χαρίσει στο Mega την πρωτιά στην τηλεθέαση, σημειώνοντας ορισμένες φορές νούμερα ρεκόρ.

    Δείτε τη συγκεκριμένη στιγμή που πέφτει το «μαύρο»: 

    Λίγες ημέρες πριν, η Digea, με ανακοίνωσή της είχε γνωστοποιήσει το οριστικό τέλος μετάδοσης όλων των προγραμμάτων του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

    « Διακοπή μετάδοσης σήματος του τηλεοπτικού σταθμού MEGA:

    H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στον «αέρα» το Mega: Αίτηση αναστολής για το «μαύρο» κατέθεσε η Τηλέτυπος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το συγκινητικό «αντίο» της Σμαράγδας Καρύδη στο Mega που κλείνει (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι εργαζόμενοι του Mega αποχαιρετούν το «Μεγάλο Κανάλι» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ