• Top Stories

    Στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη ψάχνουν τον υποψήφιο για τον Δήμο Αθηναίων

    • NewsRoom
    Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Σκουρλέτης

    Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Σκουρλέτης


    Σε εκκρεμότητα παραμένει το όνομα του υποψηφίου που θα υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αθηναίων, καθώς παρήλθε και το Σαββατοκύριακο χωρίς να βρεθεί λύση στον γρίφο που φέρνει πονοκεφάλους σε Κουμουνδούρου και Μαξίμου.

    Το θέμα χειρίζονται αποκλειστικά ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Σκουρλέτης, χωρίς να έχουν ληφθεί ακόμη αποφάσεις, ενώ η Ανοιχτή Πόλη αναμένεται να κάνει δικές της προτάσεις.

    Πάντως, είναι πολύ πιθανό λύση στο αδιέξοδο να δοθεί με την υποψηφιότητα του υφυπουργού Εργασίας, Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος έχει δηλώσει ότι αν του ζητηθεί από το κόμμα, θα ριχτεί στη μάχη κόντρα στον Κώστα Μπακογιάννη και τον Παύλο Γερουλάνο.

    Παρ’ ότι η υποψηφιότητα Ηλιόπουλου φαίνεται να έχει σχεδόν «κλειδώσει», πριν από λίγες ημέρες υπήρξε η πληροφορία ότι στο τραπέζι βρίσκεται και το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη, κάτι για το οποίο ο ίδιος ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, μιλώντας στον Σκάι, δήλωσε άγνοια.

    Στο πλαίσιο της ονοματολογίας το προηγούμενο διάστημα είχε ακουστεί και το όνομα του Φραγκίσκου Αλβέρτη, ο ίδιος όμως είχε διαψεύσει τις πληροφορίες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται το «σαφάρι» για τον υποψήφιο στην Αθήνα, συνεδριάζει για τις εκλογές η Κεντρική Επιτροπή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακόμη ψάχνουν στον ΣΥΡΙΖΑ: Νεώτερα το Σαββατοκύριακο για την υποψηφιότητα στην Αθήνα



    ΣΧΟΛΙΑ