• Ροή Ειδήσεων

    Στον ανακριτή η 30χρονη μητέρα του βρέφους που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα


    Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε το πρωί της Δευτέρας η μητέρα του άτυχου βρέφους που απανθρακώθηκε σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα.

    Η 30χρονη μητέρα καλείται να δώσει εξηγήσεις για το τι συνέβη τα λεπτά που ξέσπασε η πυρκαγιά, αλλά και για τις συνθήκες που μεγάλωνε το παιδί της.

    Σε βάρος της 30χρονης γυναίκας, οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη για το κακούργημα της θανατηφόρου έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, αλλά και για το αδίκημα του εμπρησμού από αμέλεια, με αποτέλεσμα να επέλθει θάνατος.

    Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 η 30χρονη μέσα από τα κρατητήρια: «Ο θάνατος του δεύτερου παιδιού μου ήταν ότι πιο τραγικό συνέβη στη ζωή μου μέχρι προχθές. Το τάιζα και έβγαινα με τις παρέες μου. Γύριζα το τάιζα», ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η γυναίκα έδειχνε να μην ενδιαφέρεται καθόλου για τον θάνατο του βρέφους, αλλά αγωνιούσε για την ίδια «Με εμένα τι θα γίνει τώρα;», ρωτούσε ξανά και ξανά.

    Ο συνήγορος της,  Σπύρος Δημητρίου, τόνισε ότι «Σήμερα, σιγά- σιγά και αυτή συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί. Βλέπω έναν άνθρωπο σε απάθεια, που είναι χαραγμένα πάνω του τα βιώματα μίας μαύρης ζωής και με πολύ έντονα και θλιβερά περιστατικά. Ήθελε να έχει παιδιά, δεν της έχει δείξει κανένας πως να τα μεγαλώνει».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ασύλληπτες αποκαλύψεις για το μωρό που απανθρακώθηκε στην Βάρκιζα-Ήταν μόνο του για 7 ώρες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Βάρκιζα: Ποινική δίωξη στην μητέρα του άτυχου βρέφους



    ΣΧΟΛΙΑ