• Ροή Ειδήσεων

    Τραγωδία στη Βάρκιζα: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την μητέρα του νεκρού βρέφους

    • NewsRoom


    Συγκλονίζουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την τραγωδία που γράφτηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Βάρκιζα, όπου ένας βρέφος κάηκε ζωντανό μέσα σε διαμέρισμα.

    Η μητέρα του βρέφους η οποία ήταν έξω από το σπίτι και δεν πρόλαβε να μπει μέσα να το σώσει από τις φλόγες έχει μια ιστορία που είναι βγαλμένη από σενάριο δραματικής ταινίας. Ξεκινάει από τα παιδικά της χρόνια που υιοθετήθηκε από μια γυναίκα.

    Ο γείτονας της 30χρονης κοπέλας, ο κύριος Σταμάτης, μιλώντας στην εκπομπή « Μαζί σου» στην Τατιάνα Στεφανίδου, ανέφερε πως, «Όταν ήταν 16 ετών έχασε την θετή της μητέρα αλλά και την θετή της γιαγιά. Έτσι μπήκε σε ίδρυμα μέχρι να γίνει 18 ετών. Βγαίνοντας από το ίδρυμα όταν ενηλικιώθηκε έμεινε στο σπίτι που της είχε αφήσει η θετή της μητέρα στην Βάρκιζα. Από εκεί και πέρα, όπως λέει ο οικογενειακός της φίλος έκανε τρεις σχέσεις και απέκτησε ένα παιδί από κάθε σχέση. Το πρώτο παιδί δεν της το έδωσε το μαιευτήριο γιατί ο πατέρας του παιδιού δεν το ήθελε και εκείνη ήταν ανήλικη και έτσι δόθηκε για υιοθεσία. Το δεύτερο παιδίτο έχασε από μια σπάνια ασθένεια. Μόλις 2,5 μηνών και το τρίτο παιδί το οποίο μεγάλωνε μόνη της γιατί ο πατέρας του δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ, χάθηκε στην φωτιά… »

    https://www.youtube.com/watch?v=5Vv30682gOE

    Περιγράφει την γυναίκα ως έναν χαρακτήρα «έξω καρδιά», αναφέροντας ότι, «Ακόμα και όταν δεν είχε χρήματα, χαμογελαστή ήταν. Κάποια σπίτια που είχε από την θετή της μητέρα τα πούλησε και με αυτά ζούσε, Είχε κρατήσει μόνο αυτό που ζούσε τώρα. Σε όλη της την ζωή είχε κάνει περιστασιακές δουλειές. Δούλεψε και σε φούρνο και ως καθαρίστρια. Εμείς την έχουμε βοηθήσει όσο μπορούμε».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις με το μωρό στη Βάρκιζα: Κάηκε μόνο και αβοήθητο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στη Βάρκιζα: Νεκρό βρέφος από πυρκαγιά – Συνελήφθη η μητέρα



    ΣΧΟΛΙΑ