• Κοινωνία

    Στην Κοζάνη εσπευσμένα ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής μετά την εισβολή άνδρα με τσεκούρι στην ΔΟΥ της πόλης

    • NewsRoom
    Εφορία: Έρχονται μαζεμένα τα ραβασάκια – Πληρωμές φόρων πάνω από 11 δις

    Γιώργος Πιτσιλής. Διοικητής της ανεξάρτητης Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων


    Στην Κοζάνη μεταβαίνει ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, όπου ένας άνδρας, οπλισμένος με τσεκούρι, εισέβαλε το μεσημέρι στον όροφο όπου βρίσκεται το τμήμα εισοδήματος της ΔΟΥ της πόλης, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συναλλαγές με το κοινό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πιτσιλής επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών.

    Επίσης, ενημέρωσε τον υπουργό και τον υφυπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και Απόστολο Βεσυρόπουλο.

    Με βάση με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση ενός εκ των τραυματιών κρίνεται κρίσιμη, ενώ ο δράστης φέρεται να έχει ψυχικά προβλήματα.

    Τι έχει συμβεί

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος άνδρας χτύπησε τρεις εφοριακούς, έναν άνδρα και δύο γυναίκες, που μεταφέρθηκαν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο βαριά τραυματισμένοι. Παράλληλα, μία γυναίκα φέρεται να τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να διαφύγει.

    Σύμφωνα με το kozanilife.gr, ο άντρας κατάφερε και πέρασε μέσα από το γκισέ, έβγαλε ένα τσεκούρι από την τσάντα του και χτυπούσε με μένος στο κεφάλι τους υπαλλήλους. Οι υπάλληλοι έντρομοι φώναζαν και έτρεχαν να σωθούν, ενώ ο Διευθυντής της Εφορίας μαζί με άλλα άτομα που ήταν στο σημείο κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που συνέλαβε τον άνδρα.

    Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας των τραυματιών, δύο άνθρωποι (ο άνδρας και μία από τις γυναίκες) νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένοι.

    Η μία γυναίκα, σοβαρά τραυματισμένη και αυτή, φέρει τραύματα στο κεφάλι, μέτωπο, μύτη, μάτια και χρίζει και οφθαλμολογικού ελέγχου. Στο κεφάλι και στην πλάτη έχει τραυματιστεί και μία άλλη γυναίκα, ωστόσο έχει καλύτερη κλινική εικόνα. Όσον αφορά τη γυναίκα που τραυματίστηκε στην προσπάθειά της προστατευθεί φέρεται να αντιμετωπίζει ορθοπαιδικό πρόβλημα.



    ΣΧΟΛΙΑ