ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται από τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας (ώρα Λονδίνου) ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος έχει διαγνωστεί με κορονοϊό και εισήχθη χθες στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΒBC, ο Βρετανός πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών, Ντόμινικ Ράαμπ, να τον αντικαταστήσει.
Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, ο Μπόρις Τζόνσον εισήχθη στη ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους, μην τυχόν και χρειαστεί τη βοήθεια αναπνευστήρα.
UK Prime Minister Boris Johnson, who has coronavirus, has been taken to intensive care https://t.co/hQClxR7lRt
— BBC Breaking News (@BBCBreaking) April 6, 2020
Νωρίτερα σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε κάνει μία ανάρτηση στα social media δηλώνοντας πως υποβάλετε σε εξετάσεις ρουτίνας και εκφράζοντας την καλή του διάθεση.
«Κατόπιν συμβουλής του γιατρού μου, πήγα στο νοσοκομείο για εξετάσεις ρουτίνας καθώς εξακολουθώ να έχω συμπτώματα του κορονοϊού», έγραψε ο Τζόνσον στο Twitter.
«Η διάθεσή μου είναι καλή και παραμένω σε επαφή με την ομάδα μου, καθώς εργαζόμαστε μαζί για να καταπολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να κρατήσουμε όλους ασφαλείς», είχε γράψει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.