ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έντονη διαμαρτυρία της Ουκρανίας για την ένταξη των λιμένων Μπερντιάνσκ και Μαριούπολης στον κατάλογο λιμένων της Ρωσίας
Στο έδαφος της Μολδαβίας πέρασε το απόγευμα της Παρασκευής το κομβόι με τους Έλληνες που έφυγαν από τη Μαριούπολη πριν από δύο ημέρας, μεταξύ των οποίων και ανταποκριτές των ΜΜΕ.
Την εξέλιξη αυτή γνωστοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μέσω ανάρτησης του στο Twitter:
«Η αυτοκινητοπομπή υπό τον συντονισμό του Πρέσβη Φραγκίσκου Κωστελλένου πέρασε τα σύνορα Ουκρανίας-Μολδαβίας όπου τους περίμενε κλιμάκιο της Πρεσβείας μας στο Βουκουρέστι. Η επιχείρηση #Νόστος3 ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην αίσια έκβαση».
Η αυτοκινητοπομπή υπό τον συντονισμό του Πρέσβη Φραγκίσκου Κωστελλένου πέρασε τα σύνορα Ουκρανίας-Μολδαβίας όπου τους περίμενε κλιμάκιο της Πρεσβείας μας στο Βουκουρέστι. Η επιχείρηση #Νόστος3 ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην αίσια έκβαση.
— Nikos Dendias (@NikosDendias) March 4, 2022
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπαθανάσης: Η Ελλάδα υποστηρίζει μια πιο ισορροπημένη κατανομή των πόρων στο νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο
- Ρωσία και Ουκρανία κλιμακώνουν τον ενεργειακό πόλεμο καθώς πλησιάζουν οι ειρηνευτικές συνομιλίες
- Σέρρες: Νεκρός εντοπίστηκε ο 86χρονος ο οποίος αγνοούνταν από χθες σε ορεινή περιοχή στο Καλόκαστρο
- Ισραήλ: Νέο ισχυρό πλήγμα στο νότιο Λίβανο