ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης στα Πατήσια, έχοντας γεννήσει λίγο νωρίτερα στο διαμέρισμά της, ενώ νεκρό είναι και το νεογνό, με τον ομφάλιο λώρο να είναι κομμένος.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα ήταν ημεδαπή και βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο κύησης, καθώς αναμενόταν να γεννήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.
Ο σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Γεωργία, ανέφερε στις Αρχές πως έψαχνε τη γυναίκα του καθώς είχε κλειστό το κινητό της. Τότε, πήγε στο σπίτι στα Πατήσια και εκεί την εντόπισε χωρίς της αισθήσεις της, ενώ προσπάθησε μαζί με τη γειτόνισσα να της κάνουν ΚΑΡΠΑ δίχως να καταφέρνουν να την επαναφέρουν στη ζωή.
Η γυναίκα και το βρέφος βρέθηκαν στο πάτωμα του σαλονιού, ενώ όλα συνέβησαν μπροστά στα άλλα δύο της παιδιά ηλικίας 3 και 5 ετών. Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση και ο ιατροδικαστής θα δώσει περισσότερες απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη στο διαμέρισμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η επανάσταση των Functional Drinks: Η νέα Prebiotic Cola αλλάζει τους κανόνες στα αναψυκτικά
- Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ Αμπελικάκης: Ανάμεσα σε αγίους, μαφιόζους και «βρόμικα» ράσα της Κρήτης
- Ολυμπιακός: Πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετέτρεψε την ακαδημία ποδοσφαίρου σε χρυσωρυχείο
- Trade Estates: Στις ράγες οι επενδύσεις των 250 εκατομμυρίων – Ποια έργα καθυστερούν
