• Κοινωνία

    Σοκ στην Αθήνα από τις δύο μαφιόζικες εκτελέσεις σε Ομόνοια και Μοσχάτο-Τους πυροβόλησαν στο κεφάλι

    • NewsRoom
    αστυνομία - Ένα περιπολικό το βράδυ


    Τρόμος επικράτησε στην στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της νύχτας με δύο νέες μαφιόζικες εκτελέσεις σε Ομόνοια και Μοσχάτο που σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών.

    Η πρώτη μαφιόζικη επίθεση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στην πλατεία  της Ομόνοιας λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Τετάρτης σε καφετέρια στην οδό Κρήτης 43 στην Ομόνοια με θύμα έναν Αλβανό.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα βρισκόταν σε καφετέρια, όταν δύο ένοπλοι άνοιξαν πυρ. Ο ένας από τους δύο εκτελεστές φέρεται πυροβόλησε στο κεφάλι το θύμα. Στη συνέχεια, οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή με υψηλού κυβισμού μοτοσυκλέτα.

    Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 02:30 στο Μοσχάτο, στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ιεροθέου, βρέθηκε ένας ακόμη άνδρας νεκρός, επίσης από πυροβολισμό στο κεφάλι.

    Θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένας 48χρονος Έλληνας τον οποίο πυροβόλησαν ενώ περπατούσε στο πεζοδρόμιο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 48χρονος που ήταν πατέρας δύο παιδιών και έμενε στου Ρέντη, εργαζόταν ως σεκιούριτι.

    Οι αστυνομικοί που χειρίζονται τις δύο υποθέσεις εξετάζουν όλα τα σενάρια με βασικότερα αυτά του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ομόνοια: Ένας νεκρός από νέα μαφιόζικη εκτέλεση – Διέφυγαν με μοτοσυκλέτα οι δράστες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στρασβούργο: «Άφαντος» ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης, πληροφορίες ζητούν οι Αρχές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σε κώμα γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος που τραυματίστηκε στην επίθεση στο Στρασβούργο



    ΣΧΟΛΙΑ