Επεισόδιο με πυροβολισμούς και έναν νεκρό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (21/2) στη Νέα Ιωνία.
Θανάσιμα τραυματίστηκε ένας Αλβανός από πυροβολισμούς που δέχθηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ενώ βρισκόταν μέσα σε καφετέρια με ναργιλέδες, στη συμβολή των οδών Ρόδων και Κασταμονής, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, τα μέλη μιας παρέας επτά Αλβανών που κάθονταν στην καφετέρια άρχισαν ξαφνικά να διαπληκτίζονται μεταξύ τους.
Μετά από λίγα λεπτά, ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί μέσα στην καφετέρια, με αποτέλεσμα οι σφαίρες να πλήξουν ομοεθνή τους, ο οποίος, όμως, δεν είχε σχέση με την παρέα και βρθισκόταν σε άλλο σημείο του καταστήματος.
Σημειώνεται, ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην καφετέρια βρήκαν έξι κάλυκες.
Το θύμα διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ώρες αργότερα.
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Διαβάστε επίσης:
Ελευσίνα: Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ έξω από σπίτια
Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτουν σήμερα στο δικαστήριο οι γιατροί και οι νοσηλευτές της Τζωρτζίνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωκοινοβούλιο: Καμία ενταξιακή πρόοδος για Τουρκία και Γεωργία χωρίς μεταρρυθμίσεις
- Κριστίν Λαγκάρντ για AI: Μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες χρηματοπιστωτικές κρίσεις – Προετοιμαζόμαστε να το αποφύγουμε
- Νέες ταυτότητες: Τι αλλάζει από 3 Αυγούστου 2026
- ΕΕ: Ανοίγει μυστικό δίαυλο επικοινωνίας με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.