ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Μεθώνης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή 50 χιλιόμετρα νότια της Μεθώνης και είχε εστιακό βάθος 23,5 χιλιόμετρα.
Ο σεισμός έγινε αισθητός σε Λακωνία και Μεσσηνία.

Διαβάστε επίσης
Σεισμός 5,4 Ρίχτερ στην Καλιφόρνια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπαράκ Ομπάμα: Οι Αμερικανοί θα είναι “λιγότερο υγιείς” με την απόφαση Τραμπ να καταργήσει τα πρότυπα για τις εκπομπές ρύπων οχημάτων
- Μάρκ Ρούτε: «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ»
- Γαλλία: 50χρονη ομολόγησε πως σκότωσε τα νεογέννητα βρέφη της βάζοντας τα σε καταψύκτη
- Wall Street: Νέο βαρύ sell-off στις τεχνολογικές μετοχές προκάλεσε η Cisco – Πτώση 1,57% για τον S&P 500
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.